Atelier

Binnen het creatief atelier maken onze "Oya Talenten" mooie kunstwerken. 

Iedere donderdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur is het atelier geopend voor bezoekers. U kunt hun kunstwerken kopen en de opbrengst (min inkoop materialen) sparen onze deelnemers aan de dagbesteding voor leuke dagjes uit. 

Op deze manier leren onze deelnemers tevens dat zij hun creatieve talenten in kunnen zetten om hun leven zelf vorm te geven. Zelfredzaamheid en het vergroten van hun zelfvertrouwen behoort tot onze doelstelling.

La Oya vind het belangrijk dat onze Oya Talenten binnen hun mogelijkheden grip op hun leven krijgen en door kunst, cultuur en leuke uitstapjes investeren wij samen in hun kwaliteit van leven. 

Atelier

Dankzij uw bijdrage, draagt u bij aan hun kwaliteit van leven.

La Oya woonwinkel

In het souterain bevind zich de woonwinkel van Jaimy, Yasmina en Denzel. Hier verkopen zij hun eigen gemaakte kunstwerken. Samen met hun creatieve begeleidster maken zij mooie cadeautjes. 

Van Serviceclub de Kiwanis Jaomerdal hebben de kids een donatie gekregen voor hun eigen atelier. Hiervan konden zij een keramiekoven aanschaffen. Jaimy en Yasmina voegen hun eigen tekeningen samen en hebben een heuse "Jaimy en Yasmin" lijn. 

La Oya focust op hun talent en gelooft in hun unieke aangeboren kwaliteiten als kracht en toegevoegde waarde voor onze samenleving. 

Jaimy
“"You don't become what you want. You become what you believe" Oprah”

Vind hier uw route om uw bezoekje te plannen naar ons atelier. 

Iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom!

Contact: 06 1264 777 1