Zorg op maat

Bij het intakegesprek verkennen wij jouw hulpvragen, ambitieniveau en brengen wij jouw reeds ontwikkelde vaardigheden in kaart. Jij bent ons uitgangspunt, wij stemmen ons ontwikkelplan af op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Bij La Oya sta jij centraal. 

In de praktijk betekent dit concreet; dat al onze projecten ontstaan vanuit de ontwikkeling van onze deelnemers. Wij kunnen dit realiseren doordat wij bewust kiezen om kleinschalig (max.10 deelnemers per dag) te blijven. 

Iedereen moet zich veilig en geborgen voelen binnen de groep. Want binnen een veilige, kleinschalige en sfeervolle omgeving kun jij je verder ontwikkelen of je reeds ontwikkelde vaardigheden behouden. 

“"Groots door klein te blijven"”

Ambulante begeleiding

La Oya biedt ondersteuning in het dagelijks leven. Zorg op maat zodat je de regie kunt voeren over je eigen leven, om zoveel mogelijk zelfstandig deel uit te kunnen maken van onze samenleving. Ambulante begeleiding vindt plaats bij jou thuis.

Doel

Samen formuleren wij jouw persoonlijke leerdoelen en breng in kaart hoe jij jouw leven wit vormgeven. Waar word jij gelukkig van, hoe wil jij jouw leven inrichten en welke vaardigheden heb je nodig om te ontwikkelen zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en wonen? Met al deze vragen gaan we aan de slag zodat we volledig afstemmen op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

De persoonlijk begeleider denkt met je mee, ondersteunt je en verkent samen met jou welke beslissingen het beste bij jou passen.

Ambulante begeleiding

Wij komen naar jou toe!

Vriendenclubje

Het vriendenclubje van La Oya organiseert sociale activiteiten op zaterdagen voor de Oya Talenten om sociale contacten te onderhouden en om samen te genieten. Het doel hiervan is om sociaal isolement te voorkomen en het stimuleren van vriendschappen binnen de groep. 

La Oya doneert de opbrengst van betaalde opdrachten aan het vriendenclubje. Onze Oya Talenten kiezen zelf hun leuke dagjes uit! Efteling, dierentuin, bowlen, bioscoop of andere gezellige activiteiten!

Ontdekken welke leuke uitjes wij al gehad hebben? Klik hier!

Vriendenclubje

Logeerweekenden

Tijdens de logeerweekenden gaan de Oya Talenten een weekend weg met de begeleiders om de zelfredzaamheid te vergoten en om de ouders te ontlasten. Tegelijkertijd biedt dit de ouders de mogelijkheid om hun kind een stukje los te laten en om zo te leren de zorg over te dragen aan een ander. 

In overleg met de Oya Talenten organiseren wij de logeerweekenden! Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuisje aan zee, chalet op een droompark of citytrip naar Disneyland Parijs!

Klik hier voor een sfeerimpressie van ons logeerweekend op Boerderij Zen aan Zee!

logeerweekenden
“Boerderij Zen aan Zee - 2021 -”