Ivengi

Ivengi heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van internet- en software oplossingen. Geavanceerde database koppelingen, het visueel maken van gegevens en het ontwikkelen van o.a. websites en webshops die meer rendement opleveren, of een besparing realiseren voor de klant (door het automatiseren van bedrijfsprocessen), behoren tot de core-business van het bedrijf dat in 2002 is opgericht. Met 35 professionals is Ivengi het grootste onafhankelijk full-service internetbureau van Limburg.

Veel bedrijven hebben wel al een communicatie strategie, maar een internet strategie ontbreekt heel vaak. Het is van groot belang indien internet activiteiten worden ontplooid, dat er een gedachte achter zit, een duidelijke strategie. 95% van nieuwe (potentiële) klanten bepalen op basis van de eerste indruk op uw website of ze wel of geen contact met u opnemen.

Ivengi is gevestigd in Maastricht en Eindhoven.

Benieuwd wat Ivengi voor u kan betekenen?

Ivengi logo

Waarom steunt Ivengi het OYA-Center?

Laszlo Graven, salesmanager van Ivengi, is via een oud collega voorgesteld aan Pauline. Zo heeft hij kennis gemaakt met het unieke concept van OYA. De wijze waarop OYA de kracht van mensen met DOWN weet in te zetten, heeft Laszlo overtuigd om zich aan te melden als ambassadeur. Op deze wijze hoopt hij ook een steentje te kunnen bijdragen.