Workshops

Binnen La Oya organiseren wij workshops op maat naar wens en thema. Voor vriendinnengroepen, teamuitjes, familie uitjes net wat u wilt.

Zoekt u een leuke activiteit waar u in een middag of avond iets moois creeert en het gemaakte meteen mee naar huis kunt nemen? Op verzoek organiseren wij inspirerende dagjes uit inclusief lunch, diner of bubbles & bites.

Door de sfeervolle locatie, het voormalig Klooster Nazareth met een heuse kapel in onze achtertuin geniet u van de ideale combinatie voor uw workshop. De inspirerende omgeving, lekkere hapjes tijdens de workshops en de kwalitatief hoogwaardige exclusieve stukken garanderen wij u een positieve beleving.

Wij denken graag met u mee indien u een inspirerende dag wilt organiseren. 

Workshops

Tijdens de workshops zijn onze Oya Talenten Uw gastvrouwen en heer. 

Yasmina, Jaimy en Denzel begroeten u graag.

kwaliteit

Doordat wij bij exclusieve groothandels inkopen, werken wij met hoogwaardige stukken om te bewerken tijdens de workshops "Landelijke stijl". 

De exclusieve woonaccesoires zijn te bezichtigen in ons restaurant en atelier. Tevens hanteren wij het concept: "Alles wat u ziet is te koop" en te bestellen. Ook interieur advies op maat en unieke stukken die wij opkopen  kunt u naar wens op kleur en structuur laten bewerken door onze specialisten op woongebied.

Laat u inspireren.. '

kwaliteit
“" An interior is the projection of the soul" Coco Chanel”

La Oya Workshops kenmerken zich door tot in de puntjes verzorgde arrangementen. La Oya  Workshops zijn een pure beleving..

facebook

“Feng Shui maakt de energetische plattegrond zichtbaar van je huis. Hierdoor werden mijn zachte waarden voelbaar van zowel mijn huis als mijn Ziel” In de cursus bij Nina Elshof...
zondag 16 juni 2019 om 15:22
YASMINA’S TALENT @laoyadagbesteding Wist je dat Yasmina een van haar vele aangeboren kwaliteiten tot uitdrukking brengt in haar keramiek kunstwerken? En dat wij haar gave stimuleren door daar...
vrijdag 07 juni 2019 om 7:25
#eidmubarak vieren met onze lieve collega’s Fatiha, Yasmina & team @laoyadagbesteding
donderdag 06 juni 2019 om 14:59
Mooi verwoord❣️ Voor alle spiegeltjes : keep on shining⭐️ Liefs, Pauline Volkert
donderdag 06 juni 2019 om 11:42
G O E D E V R I E N D E N @laoyadagbesteding Wist je dat onze dagbesteding aan lange termijn doelen werkt? Ouders van kinderen met een “beperking” hebben nu eenmaal andere zorgen. Een...
woensdag 05 juni 2019 om 7:24

Contact

Helaas zijn de inschrijvingen gesloten. 

Sfeervol genieten van uw workshop in voormalig Klooster Nazareth 't Ven. Bekijk hier uw route beschrijving.

Contact: 06-1264 777 1