Workshops

Binnen La Oya organiseren wij workshops op maat naar wens en thema. Voor vriendinnengroepen, teamuitjes, familie uitjes net wat u wilt.

Zoekt u een leuke activiteit waar u in een middag of avond iets moois creeert en het gemaakte meteen mee naar huis kunt nemen? Op verzoek organiseren wij inspirerende dagjes uit inclusief lunch, diner of bubbles & bites.

Door de sfeervolle locatie, het voormalig Klooster Nazareth met een heuse kapel in onze achtertuin geniet u van de ideale combinatie voor uw workshop. De inspirerende omgeving, lekkere hapjes tijdens de workshops en de kwalitatief hoogwaardige exclusieve stukken garanderen wij u een positieve beleving.

Wij denken graag met u mee indien u een inspirerende dag wilt organiseren. 

Workshops

Tijdens de workshops zijn onze Oya Talenten Uw gastvrouwen en heer. 

Yasmina, Jaimy en Denzel begroeten u graag.

kwaliteit

Doordat wij bij exclusieve groothandels inkopen, werken wij met hoogwaardige stukken om te bewerken tijdens de workshops "Landelijke stijl". 

De exclusieve woonaccesoires zijn te bezichtigen in ons restaurant en atelier. Tevens hanteren wij het concept: "Alles wat u ziet is te koop" en te bestellen. Ook interieur advies op maat en unieke stukken die wij opkopen  kunt u naar wens op kleur en structuur laten bewerken door onze specialisten op woongebied.

Laat u inspireren.. '

kwaliteit
“" An interior is the projection of the soul" Coco Chanel”

La Oya Workshops kenmerken zich door tot in de puntjes verzorgde arrangementen. La Oya  Workshops zijn een pure beleving..

facebook

Tradities..✨✨❣️ Team La Oya #dagbesteding LaOya #klooster #nazareth #venlo #kerst 2018
dinsdag 18 december 2018 om 10:23
Met mijn 2 meisjes Sushi lunch kerstshoppen #petekind
maandag 17 december 2018 om 13:38
We nemen alvast een voorproefje op onze goede voornemens voor 2019✨ #healthylifestyle #laoya #dagbesteding #klooster #nazareth ‘T Ven #venlo #downsyndroom #autisme #oudersvannu...
dinsdag 11 december 2018 om 17:59
Circa 20 jaar geleden richtte ik een Businessclub voor Ondernemende vrouwen op. The Ladies Businessclub. Een netwerkclub waar Persoonlijke & Zakelijke groei centraal stond. Hierdoor legden we de...
zaterdag 08 december 2018 om 9:26
We sluiten de week af! Fijn weekend lieverds‍♂️
vrijdag 07 december 2018 om 13:29

Contact

Helaas zijn de inschrijvingen gesloten. 

Sfeervol genieten van uw workshop in voormalig Klooster Nazareth 't Ven. Bekijk hier uw route beschrijving.

Contact: 06-1264 777 1