Workshops

Binnen La Oya organiseren wij workshops op maat naar wens en thema. Voor vriendinnengroepen, teamuitjes, familie uitjes net wat u wilt.

Zoekt u een leuke activiteit waar u in een middag of avond iets moois creeert en het gemaakte meteen mee naar huis kunt nemen? Op verzoek organiseren wij inspirerende dagjes uit inclusief lunch, diner of bubbles & bites.

Door de sfeervolle locatie, het voormalig Klooster Nazareth met een heuse kapel in onze achtertuin geniet u van de ideale combinatie voor uw workshop. De inspirerende omgeving, lekkere hapjes tijdens de workshops en de kwalitatief hoogwaardige exclusieve stukken garanderen wij u een positieve beleving.

Wij denken graag met u mee indien u een inspirerende dag wilt organiseren. 

Workshops

Tijdens de workshops zijn onze Oya Talenten Uw gastvrouwen en heer. 

Yasmina, Jaimy en Denzel begroeten u graag.

kwaliteit

Doordat wij bij exclusieve groothandels inkopen, werken wij met hoogwaardige stukken om te bewerken tijdens de workshops "Landelijke stijl". 

De exclusieve woonaccesoires zijn te bezichtigen in ons restaurant en atelier. Tevens hanteren wij het concept: "Alles wat u ziet is te koop" en te bestellen. Ook interieur advies op maat en unieke stukken die wij opkopen  kunt u naar wens op kleur en structuur laten bewerken door onze specialisten op woongebied.

Laat u inspireren.. '

kwaliteit
“" An interior is the projection of the soul" Coco Chanel”

La Oya Workshops kenmerken zich door tot in de puntjes verzorgde arrangementen. La Oya  Workshops zijn een pure beleving..

facebook

Jaarlijkse Nieuwjaarsborrel G-Scouting De Blauwe Vogels en hun ouders bij La Oya Dagbesteding was ook dit jaar weer super gezellig G E N O T E N❤️
La Oya is trotse sponsor van dit...
dinsdag 15 januari 2019 om 18:06
Iedere donderdagmiddag La Oya Dagbesteding #muziek #coach Nynke! #dagbesteding #venlo #klooster #nazareth T’Ven.
zondag 13 januari 2019 om 15:22
La Oya Indonesia verrast haar gasten die nieuwsgierig zijn op vrijdag 25 januari met een mini #tarot #reading door gast #medium @wilmavancruchten tijdens het #indonesisch 3-gangen #diner Good...
zondag 13 januari 2019 om 11:50
Bruiloft bij La Oya
Ook dat doen we als team. Vrijdag 11 jan. Vieren Louis en Monique hun trouwfeest bij La Oya. We mogen hun gasten verwennen met ons Indonesisch buffet. Onze Oya Talenten...
donderdag 10 januari 2019 om 22:33
Unaniem besloten.. Onze Oya Talenten hebben een nieuwe therapeute aangenomen. Ze is goedgekeurd door onze kids. Wat gaat ze doen? Iets waar onze kids al lang van droomden.. Zij vertellen hun...
maandag 07 januari 2019 om 8:39

Contact

Helaas zijn de inschrijvingen gesloten. 

Sfeervol genieten van uw workshop in voormalig Klooster Nazareth 't Ven. Bekijk hier uw route beschrijving.

Contact: 06-1264 777 1