Workshops

Binnen La Oya organiseren wij workshops op maat naar wens en thema. Voor vriendinnengroepen, teamuitjes, familie uitjes net wat u wilt.

Zoekt u een leuke activiteit waar u in een middag of avond iets moois creeert en het gemaakte meteen mee naar huis kunt nemen? Op verzoek organiseren wij inspirerende dagjes uit inclusief lunch, diner of bubbles & bites.

Door de sfeervolle locatie, het voormalig Klooster Nazareth met een heuse kapel in onze achtertuin geniet u van de ideale combinatie voor uw workshop. De inspirerende omgeving, lekkere hapjes tijdens de workshops en de kwalitatief hoogwaardige exclusieve stukken garanderen wij u een positieve beleving.

Wij denken graag met u mee indien u een inspirerende dag wilt organiseren. 

Workshops

Tijdens de workshops zijn onze Oya Talenten Uw gastvrouwen en heer. 

Yasmina, Jaimy en Denzel begroeten u graag.

kwaliteit

Doordat wij bij exclusieve groothandels inkopen, werken wij met hoogwaardige stukken om te bewerken tijdens de workshops "Landelijke stijl". 

De exclusieve woonaccesoires zijn te bezichtigen in ons restaurant en atelier. Tevens hanteren wij het concept: "Alles wat u ziet is te koop" en te bestellen. Ook interieur advies op maat en unieke stukken die wij opkopen  kunt u naar wens op kleur en structuur laten bewerken door onze specialisten op woongebied.

Laat u inspireren.. '

kwaliteit
“" An interior is the projection of the soul" Coco Chanel”

La Oya Workshops kenmerken zich door tot in de puntjes verzorgde arrangementen. La Oya  Workshops zijn een pure beleving..

facebook

Agora Club ~ Een tijd geleden werden we hartelijk omarmd door de dames van Agora Club Venlo. Geraakt door ons mooie concept werden wij verkozen tot hun Goede doel. Dankzij hun gulle donatie konden...
zaterdag 23 februari 2019 om 10:13
Voorproevers‍ Tot vanavond! Selamat makan @ La Oya Indonesia
vrijdag 22 februari 2019 om 13:33
Met de liefste #petekind tante tijd❤️ @christiananas
zaterdag 16 februari 2019 om 19:49
Iets te vieren? Ook dat kan bij @laoyadagbesteding. Party Squad Kim en Jeanette regelen uw feestje naar wens op maat. App, DM of mail uw aanvraag naar: pauline@la-Oya.nl See you @ La Oya❣️
zaterdag 16 februari 2019 om 11:45
Pre Party Tot vanavond Carnavalsvereniging Moeraskwaakers uit ‘t Ven! Met Dj Vital Wolter
vrijdag 15 februari 2019 om 12:52

Contact

Helaas zijn de inschrijvingen gesloten. 

Sfeervol genieten van uw workshop in voormalig Klooster Nazareth 't Ven. Bekijk hier uw route beschrijving.

Contact: 06-1264 777 1