Workshops

Binnen La Oya organiseren wij workshops op maat naar wens en thema. Voor vriendinnengroepen, teamuitjes, familie uitjes net wat u wilt.

Zoekt u een leuke activiteit waar u in een middag of avond iets moois creeert en het gemaakte meteen mee naar huis kunt nemen? Op verzoek organiseren wij inspirerende dagjes uit inclusief lunch, diner of bubbles & bites.

Door de sfeervolle locatie, het voormalig Klooster Nazareth met een heuse kapel in onze achtertuin geniet u van de ideale combinatie voor uw workshop. De inspirerende omgeving, lekkere hapjes tijdens de workshops en de kwalitatief hoogwaardige exclusieve stukken garanderen wij u een positieve beleving.

Wij denken graag met u mee indien u een inspirerende dag wilt organiseren. 

Workshops

Tijdens de workshops zijn onze Oya Talenten Uw gastvrouwen en heer. 

Yasmina, Jaimy en Denzel begroeten u graag.

kwaliteit

Doordat wij bij exclusieve groothandels inkopen, werken wij met hoogwaardige stukken om te bewerken tijdens de workshops "Landelijke stijl". 

De exclusieve woonaccesoires zijn te bezichtigen in ons restaurant en atelier. Tevens hanteren wij het concept: "Alles wat u ziet is te koop" en te bestellen. Ook interieur advies op maat en unieke stukken die wij opkopen  kunt u naar wens op kleur en structuur laten bewerken door onze specialisten op woongebied.

Laat u inspireren.. '

kwaliteit
“" An interior is the projection of the soul" Coco Chanel”

La Oya Workshops kenmerken zich door tot in de puntjes verzorgde arrangementen. La Oya  Workshops zijn een pure beleving..

facebook

Yes Onze samenwerking is nu ook officieel! Iedere donderdag helpen onze 2 Oya Talenten Yasmina & Jaimy met hun eigen begeleidster Evelien mee in de keuken bij @tuincentrumleurs.
Lijkt het...
donderdag 18 april 2019 om 12:19
Certificaat van samenwerking met dank aan @mannenvan80 voor het mooie ontwerp. Voor La Oya’s Ambassadeur #tuincentrumleurs @debbie.dejong.7 @peggy.leurs.1 Tot donderdag! Officieel moment✍
dinsdag 16 april 2019 om 18:12
Geselecteerd om mee te doen aan de voorronde vh TV programma Minister Gehandicaptenzaken! En wat doe je dan? Dan gaan we als TEAM! Mocht het bij de 1e ronde blijven, dan hebben we in ieder geval...
vrijdag 05 april 2019 om 20:35
Vriendenclubje.. Wist je dat La Oya Dagbesteding doormiddel van toneel onze Oya Talenten leert om op een positieve manier emoties te uiten? En dat ze daardoor hun sociale vaardigheden trainen....
dinsdag 26 maart 2019 om 8:07
Sneak peak Wat vinden jullie van onze foto’s voor de nieuwe website? Alvast een kleine selectie gemaakt op #werelddownsyndroomdag2019 voor La Oya #dagbesteding in Klooster Nazareth #venlo...
maandag 25 maart 2019 om 8:14

Contact

Helaas zijn de inschrijvingen gesloten. 

Sfeervol genieten van uw workshop in voormalig Klooster Nazareth 't Ven. Bekijk hier uw route beschrijving.

Contact: 06-1264 777 1